14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page

Welkom! Zet je er gezellig bij!

Bijgewerkt op: 27 apr. 2023

Deze blog is geïnspireerd door mijn eigen burn-out en de producten en tools die ik gebruik om aan zelfzorg te doen.Sinds mijn burn-out in 2013 vind ik het enorm belangrijk om op regelmatige tijdstippen aan zelfzorg te doen en mijn batterij op te laden. Ik vergelijk het een beetje met een GSM. Om je GSM goed te onderhouden doe je regelmatig updates, geef je hem af en toe eens een nieuw covertje/screenprotector en hang je hem elke keer wanneer de batterij leeg is aan je oplader. Zo gaat dat voor mij persoonlijk ook met zelfzorg.


Mijn mening is dat zelfzorg een noodzaak is en geen achterafje mag zijn, ongeacht wat anderen hier van vinden. Je hebt maar één leven en je lichaam gaat gedurende deze hele reis met jou mee, het is dus een investering wanneer je er goed zorg voor draagt. Ik maak hier regelmatig tijd voor doorheen mijn dag/week, want dat werkt voor mij het beste en helpt me vaak om grote pieken en dalen te voorkomen.Hoe ik aan zelfzorg doe.


Hoe ik aan zelfzorg doe is altijd heel verschillend en zal ook zijn waar deze blog over gaat. Ik neem je mee achter de schermen om te kijken wat ik juist doe, waarom ik dit doe en welke tools/producten ik hiervoor gebruik. Ik deel met jou the good, the bad ànd the ugly, want ik hou ervan om eerlijk en transparant te zijn.


Ik wil van dit moment graag ook even gebruik maken om te benadrukken dat wat voor mij werkt, daarom niet voor jou werkt. Ik zoek, kijk en vergelijk namelijk al jaren om te vinden wat bij mij past. Doorheen dit proces heb ik ook een aantal dingen uitgetest waarvan ik heb geleerd dat ze voor mij niet werken, omdat ze me meer stress bezorgden dan rust. En dat mag! We zijn allemaal uniek en houden allemaal van andere dingen, het is dus ook normaal dat sommige dingen je niet zullen aanspreken. No hard feelings ;-)

Belangrijk om te weten!

Zoals ik aan het begin van deze blog al zei, neem ik je mee achter de schermen en laat ik je met deze blog weten hoe ik aan zelfzorg doe en welke tools/producten ik hiervoor gebruik. En ik zei ook dat ik graag eerlijk en transparant ben. Ik vind het daarom belangrijk dat je weet dat ik soms met een affiliated link zal werken. Dit wil zeggen dat wanneer jij een aankoop doet via deze link, ik hier een centje voor krijg. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk en je kiest zelf of je dat doet. Er komen voor jou geen extra kosten bij, maar je steunt er wel deze dankbare onderneemster mee.

Dat was het voor nu! Heb je vragen? Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in op de contactpagina als je dat nog niet gedaan hebt en krijg elke maand een overzichtje van mijn plannen, producten en nieuwste blogpost in je mailbox. (Ik beloof dat ik je mailbox niet vol zal spammen!).


Tot snel!

Heel veel liefs,

Nikki.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page