top of page

Dag mooie shining star!

Ik vind het niet verwonderlijk dat je op deze pagina terechtgekomen bent en graag iets meer over mij te weten komt. Moest ik zelf coaching overwegen bij iemand is deze pagina één van de eerste die ik lees. Ik weet graag wie ik voor me heb en ik kan me voorstellen dat dit bij jou hetzelfde is!

 

Ik ben dus Nikki en in 2013 kreeg ik te maken met een burn-out én een depressie. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om aan zelfzorg te doen en mezelf elke dag opnieuw op de eerste plaats te zetten. Het is ondertussen één van mijn passies geworden om het stigma rond mentale gezondheid te doorbreken door op een eerlijke en transparante manier mijn eigen ervaringen en inzichten te delen. Ik voel gewoon dat hier nog héél veel werk rond is en dat sociale media nog veel te vaak enkel de goede kant van het leven laat zien. Daarom deel ik the good, the bad and the ugly héél open op al mijn kanalen, om zo te laten zien dat iedereen het wel eens moeilijk heeft, maar dat die gevoelens eren daarom niet gelijk staat met mijn doelen opgeven.  

Zo was het één mijn droom om een boek te publiceren over mijn burn-out, maar om daar te geraken moesten er eerst een aantal dingen veranderen in mijn leven. Om mijn boek effectief te kunnen schrijven moest ik eerst meer energie krijgen en iets beter in mijn vel zitten. En dus begon ik te investeren in mezelf. Ik stelde bepaalde doelen (zoals mijn slaap- en eetpatroon verbeteren), maakte hier kleine tussenstapjes van en schreef op met welke tools ik die doelen kon behalen. Ik ging opnieuw in therapie, begon (onder begeleiding) natuurlijke slaapmedicatie in te nemen, richtte mijn bedrijf op in bijberoep en in 2021 kwam die droom uit: ik publiceerde mijn boek "Wat een burn-out écht met je doet". 

In Mei van 2023 zette mijn partner na bijna tien jaar een punt achter onze relatie en werd de grond onder mijn voeten weggevaagd. Ik kreeg door deze breuk enorm veel nieuwe inzichten, waaronder het feit dat ik tijdens mijn relatie mijn partner zoveel vooropstelde, dat ik mijn Spark kwijtraakte en mezelf verloor. En dus ging ik mezelf opnieuw centraal plaatsen en ging ik kijken naar doelen die me helpen bij het creëren van een leven waar ik voldoening uithaal, of hier nu in de toekomst opnieuw een partner bij komt kijken of niet. Ik ben gaan beseffen dat het leven geen Disneyfilm is, dat niemand me komt redden en dat als ik iets wil bereiken in het leven, ik dit zelf in gang zal moeten zetten! Ondertussen heb ik mijn oude doelen bijgesteld en focus ik me nu volledig op de stappen die nodig zijn om deze doelen te behalen. Because I owe it to myself!

Daarom wil ik jou ook zo graag inspireren om jezelf op de eerste plaats te zetten, lieve shining star. Het leven is écht te kort om niet goed voor jezelf te zorgen en al je energie in een ander te stoppen. Zo gaan zij vooruit in het leven, maar wie zorgt er dan voor jou? Maar no worries, I've got your back! Op de homepagina vind je super veel gratis inspiratie waar je zelf al eens mee aan de slag kan gaan. Merk je dat je toch liever iets meer begeleiding wil? Ook dan ben ik er voor jou d.m.v. een losse coaching sessie of een coaching traject. 

Heb je nog vragen of wil je nog graag iets anders weten? Neem dan gerust contact op met mij via de contactpagina.

Veel liefs en misschien wel tot snel?

Nikki.

bottom of page