14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page
Over mij_edited.jpg

Lieve shining star,

wat mooi dat je de weg naar deze pagina hebt gevonden en overweegt om coaching te volgen bij mij. Op deze pagina vind je het verschil tussen een losse sessie vs mijn traject en geef ik jou al een idee met welke onderwerpen ik jou kan helpen.

Staat jouw vraag/onderwerp er niet bij? Neem dan gerust contact op met mij. Dat kan via deze pagina.

Ben je nog niet zeker of wij wel matchen? Boek dan zeker een gratis online kennismakingsgesprek via de knop hieronder en dan zie ik jou binnenkort!

Veel liefs,

Nikki.

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik kan jou helpen met doelen stellen en het opzetten van tussenstappen als je iemand bent die:

  • Zichzelf meer op de eerste plaats wil leren zetten.

  • Grenzen wil leren stellen.

  • Meer tijd wil investeren in zelfzorg.

  • Op zoek is naar tips/tools bij energiemanagement (bij burn-out).

  • Op zoek is naar tips/tools bij stressmanagement (bij burn-out).

  • Liever wil leren zijn voor zichzelf.

  • een ochtend- en/of avondroutine wil leren opzetten.

  • Haalbare doelen wil leren stellen.

  • Beter voor zichzelf wil beginnen zorgen.

Hoe ga ik te werk?

Je boekt sowieso altijd eerst een kennismakingsgesprek om te zien of we matchen en ik jou effectief kan helpen. Ik zal het je ook altijd eerlijk zeggen moest ik denken dat we geen match zijn en je eventueel doorverwijzen. 

Matchen we wel? Dan gaan we samen aan de slag. 

Hoe? Dat kan op twee manieren:

Deze online sessie van 1 uur is geschikt voor jou als je al weet welke doelen je specifiek wil behalen, maar graag hulp hebt bij het finetunen hiervan en/of het maken van tussenstapjes om er te geraken.

Ik denk hier samen met jou na over welke stapjes je kan gaan zetten en kijk met je mee om te zien of je je stappen niet te groot maakt en of je jezelf misschien onbewust tegenhoudt. Merk ik dit, dan zet ik je graag weer met je neus in de goede richting a.d.h.v. tools en vragen.

We maken op deze manier samen een goede start, waarbij je na deze sessie op zelfstandige basis verder kan werken aan het behalen van je doelen. Je weet hoe je er moet geraken en welke stappen je daarvoor moet nemen.

Jouw investering in jezelf is hiervoor €75.

Via de knop hieronder boek je gemakkelijk en snel je gratis online kennismakingsgesprek.

P.s.: merk je dat je toch nog ergens tegenaan loopt en voel je tussendoor toch nog eens nood aan een opvolgsessie ? Boek dan gerust nog een sessie bij, je bent welkom!

Dit traject bestaat uit 6 sessies van 1 uur en is geschikt voor jou wanneer je merkt dat je nood hebt aan meer begeleiding: iemand die jou motiveert en jouw persoonlijke cheerleader is. Maar ook iemand die het jou rechtuit zegt wanneer je jezelf klein maakt en/of tegenhoudt en hier samen met jou aan werkt.

Tijdens dit traject gaan we kijken wie je bent en waar je naartoe wil en gaan we in functie daarvan doelen en tussenstappen opstellen. Ik denk hier samen met jou na over welke stapjes je kan gaan zetten en kijk met je mee om te zien of je je stappen niet te groot maakt en of je jezelf misschien onbewust tegenhoudt. Merk ik dit, dan zet ik je graag weer met je neus in de goede richting a.d.h.v. tools en vragen. Ik volg je vooruitgang natuurlijk ook elke sessie verder op en geef raad/tips/tools daar waar nodig is.

Na dit traject sta jij sterker in je schoenen, heb je al een aantal tussenstappen en doelen bereikt. Je hebt vooruitgang gemaakt die zichtbaar én voelbaar is.

Jouw investering in jezelf is hiervoor €449.

Via de knop hieronder boek je gemakkelijk en snel je gratis online kennismakingsgesprek.

bottom of page