14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page
IMG_1748_edited_edited.jpg

Op deze pagina deel ik uiteraard mijn eigen boek, maar ook andere boeken* van waaruit ik al mooie inzichten mocht verwerven. De boeken die ik hier deel heb ik stuk voor stuk zelf gelezen en hebben mij echt enorm geïnspireerd op verschillende gebieden.

Mijn hoop is dat ze jou ook vooruit mogen helpen zodat ze jou kunnen inspireren, net zoals ze dat bij mij hebben gedaan. Ik hoop dat het lezen van deze boeken je helpt bij het creëren van een leven waar je hart van gaat zingen en je ziel van gaat shinen. 

Because you're worth it!

Mijn boek

In 2013 kreeg ik een burn-out. Die had niet alleen effect op mij, maar ook op mijn omgeving. In mijn boek is dus niet alleen plaats voor mijn verhaal, maar ook dat van de partner die ik toen had. Daarnaast beschrijf ik hoe mijn toenmalige beste vriendinnen op mijn burn-out reageerden en geef ik massa's tips mee, zowel voor lotgenoten als hun omgeving!

Koop hier je eigen exemplaar.

Boeken van andere auteurs

p31_washyourface_1118.jpg

Dit boek heeft een jaar op mijn TBR-pile gelegen en pas nadat ik het las begreep ik waarom. Toen ik het boek kocht was ik AB-SO-LUUT nog niet klaar om de lessen te ontvangen en integreren die ik mee zou krijgen. Maar dit boek lezen was de schop onder mijn kont die ik nodig had om in gang te komen om eindelijk mijn eigen boek af te werken en uit te geven. Het hangt ondertussen vol met post-its en is echt een soort bijbel geworden voor mij. Het geeft me kracht op de momenten dat ik het niet meer zie zitten. Rachel geeft in het boek op een ludieke manier voorbeelden van excuses die ze maakte en verhalen die zij zichzelf vertelde om zich klein te houden én geeft je tips over hoe je deze verhalen en patronen kan doorbreken. 

f753219bebbcbb06a605f3aa1eeea8d0.jpg

Self Love Talk stond dubbel op het boekenschap van een vriendin toen het mijn oog trok. Ik kreeg het kado van haar en daar ben ik nog altijd super blij mee! Ondertussen ben ik fan van het boek omdat Merel's verhaal zo herkenbaar is. 

Zelfliefde werd voor mij doorheen mijn burn-out ook een belangrijk thema en een aantal dingen die ik nu probeer door te geven aan mijn lotgenoten haalt zij ook aan in haar boek. Zalig herkenbaar! Doorheen het boek deelt ze dus niet alleen persoonlijke stukjes, maar ook een heleboel tips en voorbeelden van hoe je lief kan zijn voor jezelf.

Dit is een e-boek!

544x840.jpg

Ik heb dit boek gekocht op aanraden van een vriendin en hoewel het me niet echt aansprak heb ik er wel veel mooie dingen uitgehaald. Zo haalt Mark aan dat we allemaal afzien in het leven maar dat we zelf kiezen hoe we daar mee om gaan en welke dingen/mensen/waarden en normen het waard zijn "to give a f*ck about". Want de dingen die in jou in het leven gebeuren zijn misschien niet altijd jouw schuld, maar het is wél altijd jouw verantwoordelijkheid hoe je met die dingen omgaat.

Een heel nuchter boek, met voorbeelden van zowel het leven van Mark als enkele beroemdheden.

799x1200.jpg

Dit boek kwam toevallig op mijn pad en daar ben ik nog altijd heel blij om. Het heeft me heel veel rust gegeven en geholpen om mijn angst- en paniekniveau een aantal levels naar beneden te brengen. Sarah toont met behulp van een voorbeeld over tarantula's dat sommige dingen in het leven het niet waard zijn om over te stressen. Ik vond het boek zó goed dat ik er mijn eigen schema rond maakte en dat gebruik ik nog altijd wanneer ik voel dat het minder gaat. Een tof, eerlijk en grappig boek dat zeker de moeite waard is om te lezen.

*De boeken van andere auteurs die hier gelinked zijn, hebben een affiliated link. Dat wil zeggen dat wanneer jij via deze link een aankoop doet, ik hier van Bol.com een procentje voor krijg. Er komen voor jou geen extra kosten bij, maar je steunt er mij wel enorm mee. Een perfecte win-win situatie dus! 

bottom of page