14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page
377122831_685942730089552_42095287686310

Lieve tired girlie,

 

ik ben zo trots op jou omdat je op deze pagina terecht bent gekomen en hiermee op weg bent naar meer aanvaarding tegenover jezelf en je vermoeidheid! Op deze pagina vind je een overzicht van waarom dit mijn missie is, wie zich thuis zal voelen in de online V.I.P. Girlie community en wat het online V.I.P. Girlie platform allemaal inhoudt.

Scroll gerust verder om te zien of een V.I.P. Girlie abonnement iets voor jou is.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met mij via deze pagina.

Veel liefs,

Nikki.

Wat mag je verwachten?

De inhoud van het online platform zal bestaan uit:

 • een verzameling van mijn persoonlijke favoriete meditaties op Youtube én meditaties die ik zelf maak op maat rond o.a. doelen stellen, future-you, tot rust komen, angst en paniek, en nog veel meer. 

 • lijst van podcasts rond zelfzorg.

 • lijst van boeken rond zelfzorg met uitleg waarom ze mij geholpen hebben.

 • tips en tools uit mijn eigen therapie met extra uitleg.

 • video's rond bepaalde somatische oefeningen met extra uitleg.

 • opnames van de gastsessies. 

 • Gratis toegang tot bepaalde items uit de webshop zoals trackers en meditaties.

 • Gratis algemene maxi-reading rond zelfzorg waarbij ik aan de hand van mijn intuitie en kaartendecks ga kijken hoe je de komende maand beter voor jezelf kan zorgen en waar je op moet letten.

 • Exclusieve kortingscodes op items uit de webshop zoals bijvoorbeeld een individuele mini/maxi reading.

 • Als eerste toegang bij het inschrijven voor een nieuw event/dienst/masterclass. (indien van toepassing).

In de V.I.P. Girlie Facebook groep:

 • liefdevolle ondersteuning van mij én de andere V.I.P. tired girlies.

 • één keer per maand ga ik live en journallen we samen rond bepaalde prompts/thema's die ik op voorhand deel. 

 • één keer per maand ga ik live met "Vraag het aan Nikki": je kan via een anoniem formulier vragen stellen aan mij over je zelfzorg of iets anders waar je mee zit. Ik bespreek dit tijdens de live en geef tips waarmee je al aan de slag kan. Ook beantwoord ik alle extra vragen rond het onderwerp die tijdens de live naar boven komen.

 • minstens 1x per jaar een exclusieve V.I.P. Girlie give-away die enkel in deze groep plaats zal vinden. 

 • Gratis deelname aan gastsessies van onderneemsters die werken rond zelfzorg, HSP, mindfulness, breathwork, ... . 

 • Regelmatig een anoniem formulier om te polsen hoe het gaat in de groep zodat ik deze kan blijven verbeteren. 

En het beste van al? Jouw anonieme feedback zorgt ervoor dat ik een platform op maat kan maken, want als je nog iets mist van meditatie en/of informatie ga ik daar graag mee aan de slag!

Wat brengt het je?

Door jezelf toegang tot deze V.I.P. Community te gunnen:

 • ​word je veerkrachtiger en kan je lastige situaties beter plaatsen zonder dat het je elke keer weer helemaal neerhaalt.

 • help je jezelf om beter om te kunnen met tegenslagen zoals opstaan met een lege batterij.

 • sta je weer sterker in je schoenen.

 • help je jezelf. 

 • laat je toe dat anderen jou ondersteunen, want je hoeft het niet alleen te doen!

 • ga je aan de slag met je zelfzorg wanneer het jou past.

 • hoef je niet langer heel het internet af te zoeken naar de beste tips, tools en/of producten, want je vind ze allemaal op één handige plek.

 • heb je de vrijheid om te kiezen waar je mee aan de slag gaat en wat je nog even laat liggen voor later.

 • krijg je elke maand een liefdevolle reminder en motivatie van mij via de maxi reading die inbegrepen is.

Voor wie is het?

De exclusieve online V.I.P. Girlie facebook community én het online V.I.P. Girlie platform is voor jou als jij je elke dag opnieuw fysiek vermoeid voelt én daar ook graag iets aan wil doen.

Waarom heb ik dit opgericht?

Ik heb mezelf bijna heel mijn jonge leven weggecijferd voor mijn omgeving en hield mezelf klein opdat anderen mij leuk zouden vinden. Door mijn verleden met pesters en de dingen die ik meemaakte in mijn opvoeding was ik er van overtuigd dat mensen alleen maar van me zouden houden als ik voor hen zou zorgen en ontstond de nood om "te bewijzen" dat ik het waard was om van gehouden te worden. Vanuit die gedachte stond ik dus ook 24/7 klaar voor iedereen en verloochende daarbij heel vaak mezelf en mijn eigen noden. Heel lang heb ik over mij heen laten lopen en heb ik mijn energie gegeven aan anderen in plaats van aan mezelf. Het zal je daarom ook niet verbazen dat ik in 2013 in een burn-out terecht kwam en dat ik de gevolgen daarvan nog altijd draag. Ook na mijn burn-out duurde het nog een tijdje voordat ik begon op te komen voor mezelf, uit angst om nog meer te verliezen. Maar dankzij veel therapie begon ik in te zien dat ik EERST aan mezelf moest geven en dan pas anderen kon helpen. En dat het niet egoïstisch was om dat te doen, maar gezond én noodzakelijk! Ik had al zo weinig energie en nog gaf ik altijd eerst aan een ander. Het voelde gewoon niet juist meer.

I needed to start learning to fill my own cup first and only serve others with what was flowing over the edges.

 

Ik besloot dat het anders moest en ging stilletjes aan meer en meer investeren in mezelf. Gedaan met alles te geven aan een ander en zelf the bare minimum te accepteren. In 2021 begon ik mijn eigen bedrijf én gaf ik mijn eerste boek “Wat een burn-out écht met je doet” uit. Een grote droom en een grote mijlpaal voor iemand die daarvoor niet echt dromen had en vooral probeerde te overleven en te herstellen van burn-out en het gebrek aan energie dat daarmee gepaard ging. Het is pas sinds ik met mijn bedrijf begonnen ben dat ik beter voor mezelf ben beginnen zorgen en ben beginnen werken aan de dingen die ik wil bereiken. En dat gaat met vallen, opstaan en soms ook héél veel frustraties. Want ook ik leer nog elke dag om te gaan met mijn vermoeid lijf en het feit dat ik soms moet kiezen tussen een aantal dingen die ik heel graag wil doen, net omdat de energie er gewoon niet is. Ook ik sta soms op met een lege batterij, ongeacht hoeveel uren ik geslapen heb. 

 

En dus ging ik meer energie investeren in mezelf. Wat voor mij werkte was het opstarten van een ochtend- en avondroutine om mezelf zo extra zorg te geven. Vooral omdat ik weet dat mijn slaap mij niet volledig weer oplaadt en ik mezelf op deze manier een heel klein beetje extra energie en veerkracht kan geven. Dat heeft me in het begin héél veel energie gekost, maar ondertussen haal ik er zoveel meer uit!

Mijn ochtendroutine, die o.a. bestaat uit mediteren, journallen en yoga, stelt me in staat om mijn batterijen op te laden, te gronden en daarna vanuit een natuurlijke en fijne energie enkele uurtjes aan mijn bedrijf te werken en/of tijd te spenderen met vrienden. Mijn avondroutine stelt me in staat om weer tot rust te komen en beter in te slapen. Meer mediteren en gronden heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik zit weer meer in mijn lichaam en leef nu vanuit tevredenheid, gronding en flow.

 

En het mooiste van al? Ik kan mezelf nu ook makkelijker rust gunnen wanneer ik voel dat het nodig is, zonder me daar schuldig over te voelen!

 

Ik kan mezelf makkelijker toestaan om geholpen te worden door mijn omgeving. Het heeft me zachtheid, vrijheid en licht gebracht en ik voel me nu beter dan ooit! Het zorgt ervoor dat ik met liefde naar mezelf kan kijken, in plaats van te voelen dat mijn lijf mij "afstraft". Mijn lijf doet z'n best en zonder lijf zou ik hier simpelweg niet zijn. Doordat ik nu meer liefde en begrip voor mezelf ervaar ging ik ook meer onderzoeken laten doen en kreeg ik begin 2024 ook nog eens de diagnose CVS. So trust me when I say that I get it. Net zoals jij ben ik het moe om moe te zijn. Maar de tools die ik mezelf heb aangeleerd zijn onvervangbaar en daarom wil ik ze jou graag aanbieden in de exclusieve facebookgroep én via het online platform. 

Kort samengevat:

Zowel in de V.I.P. facebookgroep als op het online V.I.P. Girlie platform vind je allerlei tips, tools en bronnen die jou gaan helpen! Ik geef je alles wat je nodig hebt om jezelf te gaan helen. Moest je toch nog iets missen, dan ga ik graag aan de slag aan de hand van jouw feedback, om zo een groep én platform te creëren waar je je thuis voelt en gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan én te blijven. Op die manier kan je op je eigen tempo werken aan jezelf. En je krijgt dan ook nog eens veel exclusieve voordelen!

Disclaimer:

Het platform en de groep behoren tot een abonnement. Meer info of instappen kan via de knop hieronder.

Het abonnement is eender wanneer opzegbaar, al verlies je dan wel de toegang tot het online platform en de V.I.P. Facebookgroep.

Omwille van de rechten op online werk en je onmiddellijke toegang tot het online platform met al z'n schatten is er helaas geen terugbetaling mogelijk.

bottom of page