14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page

Acerca de

Pink Sugar

FAQ

B.O.E.K. Academie FAQ pagina

 

B.O.E.K. Academie: what’s in it for me?

Als lid van de B.O.E.K. Academie krijg je natuurlijk toegang tot het online platform en de Facebookgroep waar je gelijkgezinden kan vinden. Er zijn ook live Q&A’s in de Facebookgroep waar je op voorhand vragen voor kan insturen. Wanneer je de V.I.P. upgrade neemt, krijg je ook nog eens 6 uur extra één-op-één coaching met mij. Je krijgt in ELKE module super veel informatie en tips. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is je schrijfmomenten inplannen en beginnen aan het schrijven van je boek. De rest komt van yours truly!

 

Waarom ben jij de geschikte persoon om deze coaching bij te volgen?

Mijn liefde voor boeken, schrijven en alles wat erbij hoort ontstond in mijn kindertijd. Als klein meisje had ik altijd de hoogste leesgraad van mijn klas en verslond ik het ene boek na het andere, met een ontzettend rijke fantasie als gevolg. Tijdens mijn tienerjaren werd schrijven een manier om mijn emoties te verwerken en later, als volwassene, schreef ik mijn eerste boek “Wat een burn-out écht met je doet”. Ik weet dus wat er allemaal komt kijken bij het schrijven én uitgeven van een manuscript.

Daarnaast hou ik ook heel veel van structuur, omdat ik merk dat ik me op deze manier beter kan focussen. Het zorgt voor minder chaos in mijn hoofd. Dankzij mijn passie voor lezen, mijn grote fantasie, mijn liefde voor structuur én het feit dat ik Projector ben (human design), ben ik de uitgelezen persoon om jou out of the box te laten denken. Wil je nog wat meer te weten komen over mij of heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar auteurnikkinilsen@hotmail.com of stuur me een DM via mijn Instagram pagina @boekacademie.

 

Ik heb niet veel vrije tijd, kan ik toch de cursus volgen?

Dat kan zeker! Je hebt één jaar toegang tot het traject en de modules zijn zo gemaakt dat je de cursus op eigen tempo kan doorlopen, ook wanneer je beperkt bent in tijd. Daarnaast kies je ook zelf hoeveel tijd je per week/maand besteedt aan je manuscript.

 

Schrijf jij mijn boek voor mij?

Het is niet de bedoeling dat ik jou boek in jouw plaats schrijf. Ik ben er om jou aan te moedigen en om eventuele vragen te beantwoorden. De academie voorziet jou van alle info die je nodig hebt om je boek te beginnen schrijven én af te werken. Maar het effectieve schrijven ervan, dat gebeurt volledig door jou.

 

Wanneer mag ik mijn afspraken die ik bij de V.I.P. upgrade krijg inplannen?

De afspraken voor de één-op-één coaching zijn allemaal in te plannen binnen één jaar na de start van je V.I.P. traject. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9 uur en 12 uur, op enkele uitzonderingen en vakantiedagen na. Je kan dit makkelijk zelf inplannen via mijn online agenda, waarvoor je na je inschrijving automatisch een link ontvangt. Last minute uitzonderingen zullen in de Facebookgroep meegedeeld worden.

 

Wat als ik wegens uitzonderlijke redenen mijn afspraken niet binnen één jaar ingepland krijg?

Stuur gerust een mailtje naar auteurnikkinilsen@hotmail.com en dan proberen we samen tot een oplossing te komen!

 

Is het erg als ik niet bij de live Q&A aanwezig kan zijn?

Het is natuurlijk leuker wanneer je er live bij bent, maar de replay van de live komt sowieso altijd in de Facebookgroep te staan als video. Zo mis je niets én kan je deze dus herbekijken wanneer je wil. Je kan ook op voorhand vragen insturen die ik in de eerstvolgende live mee zal nemen.

 

Hoe werkt de betaling?

Via de online betaaldienst Stripe kan je verschillende mogelijkheden selecteren, waaronder bancontact, via bankoverschrijving, creditcard, Paypal, en nog veel meer.

 

Hoe krijg ik toegang tot het platform en de facebookgroep?

Na je betaling krijg je een bevestigingsmail met je factuur en een link naar zowel het platform als de facebookgroep. Deze mail geldt tevens ook als je inschrijvingsbewijs. Hou deze dus goed bij.

 

Hoelang heb ik toegang tot het platform en de Facebookgroep?

Je hebt één jaar toegang tot het platform vanaf je startdatum.

Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de facebookgroep.

 

Ik heb een fout gemaakt bij mijn inschrijving. Hoe kan ik dit rechtzetten?

Stuur binnen de 5 werkdagen een mailtje naar auteurnikkinilsen@hotmail.com met als duidelijk onderwerp “HELP” en dan proberen we dit samen op te lossen!

 

Ik heb me ingeschreven tijdens de voorverkoop maar heb me bedacht. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als je je tijdens de voorverkoop hebt ingeschreven, maar toch liever niet deelneemt aan de cursus, dan kan je tot en met 31 Oktober 2022 een mailtje sturen naar auteurnikkinilsen@hotmail.com, met als duidelijke titel “HERROEPING”. Zet er ook best even bij op welke rekening je je geld graag teruggestort krijgt. E-mails i.v.m. herroeping zonder duidelijk onderwerp of herroepingen via andere kanalen zijn niet geldig.

 

Ik ben gestart maar ben niet tevreden over de inhoud. Krijg ik mijn geld terug?

Jammer genoeg is dat niet mogelijk vanwege de wetgeving rond online diensten.

 

Ik heb een klacht, waar kan ik hier mee terecht?

Heb je een klacht over je factuur, over een module van de academie of over iets anders? Dan mag je deze binnen de 5 werkdagen doorsturen via auteurnikkinilsen@hotmail.com, met als duidelijk onderwerp “KLACHT”. E-mails i.v.m. een klacht die binnen komen zonder duidelijk onderwerp of klachten via andere kanalen zijn niet geldig.

achtergrond Niki  (1).png

FAQ

bottom of page