14613c773156ecb67efaeb036180698a
top of page
Over mij_edited.jpg

Lieve shining star,

wat mooi dat je de weg naar deze pagina hebt gevonden en overweegt om coaching te volgen bij mij. Op deze pagina vind je het verschil tussen een losse sessie vs mijn traject en geef ik jou al een idee met welke doelen ik jou kan helpen.

Staat jouw vraag/onderwerp er niet bij? Neem dan gerust contact op met mij. Dat kan via deze pagina.

Ben je nog niet zeker of wij wel matchen? Boek dan zeker een gratis online kennismakingsgesprek via de knop op deze pagina en dan zie ik je binnenkort!

Veel liefs,

Nikki.

Waarom geef ik coaching?

Vóór 2021 was ik iemand die zichzelf wegcijferde voor haar omgeving. Zorgen dat mijn voormalig partner alles had wat hij nodig had om te kunnen gaan werken was mijn voornaamste bezigheid. Mijn energie ging voor het grootste deel naar zorgen voor hem, eten maken, boodschappen doen en rekeningen betalen. En wat daarna nog over was aan energie ging naar luisteren naar de eeuwige problemen van vriendinnen, empathie tonen voor hun situatie en het meedenken naar oplossingen. Op een bepaald moment ben ik gaan beginnen inzien dat het leven mij voorbij aan’t gaan was door altijd maar te investeren in anderen. Ik gaf bitter weinig aan mezelf en leefde daardoor vanuit boosheid, bitterheid, onzekerheid en ook zelfs vanuit jaloezie. Ik voelde me een veredelde Assepoester die alleen maar goed was om te koken, te poetsen en af te wassen. Dat ik toen enorm slecht in mijn vel zat en ongelukkig was met de toenmalige staat van mijn leven is een understatement.

 

Ik besloot dat het anders moest en ging meer investeren in mezelf. Gedaan met alles te geven aan een ander en zelf the bare minimum te accepteren. Zo ging ik o.a. zelf coaching volgen rond het opstarten van een ochtend- en avondroutine en ging ik werken aan de discipline om dit ook vol te houden. Mijn ochtendroutine, die o.a. bestaat uit mediteren, journallen en yoga, stelt me in staat om mijn batterijen op te laden, te gronden en daarna vanuit een natuurlijke en fijne energie enkele uurtjes aan mijn bedrijf te werken en/of coaching te geven. Mijn avondroutine stelt me in staat om weer tot rust te komen en beter in te slapen. Meer mediteren en gronden heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik zit weer meer in mijn lichaam en leef nu vanuit tevredenheid, gronding en flow.

 

Ik ging daarnaast ook coaching volgen rond het werken aan doelen en begon dit toe te passen op mijn eigen leven, met als gevolg dat ik van burn-out naar bossbabe ging en nu een eigen bedrijf heb, een boek over mijn burn-out heb uitgegeven, een blog rond zelfzorg schrijf én een podcast ben opgestart waarin ik deel over mezelf terugvinden na mijn breuk. En het mooiste van al? Ik kan mezelf nu ook makkelijker rust gunnen wanneer ik voel dat het nodig is. Ik kan mezelf makkelijker toestaan om geholpen te worden door mijn omgeving. Het heeft me zachtheid, vrijheid en licht gebracht en ik voel me nu beter dan ooit! 

En dat wil ik voor u ook! Ik heb dit niet alleen gedaan en dat moet gij ook niet doen. Want doorheen dit alles heb ik geleerd dat je samen sterk staat en dat het oké is om je af en toe te laten dragen. Ben je niet gelukkig met je leven zoals het nu is en wil je er meer uithalen? Heb je, net als ik, een droom zoals bijvoorbeeld het schrijven van een boek, beter voor jezelf gaan zorgen, je eigen bedrijf opstarten of wil je je gewoon beter in je vel voelen? Dan ben je van harte welkom om een gratis kennismakingsgesprek te boeken om te zien of wij matchen.

Welke resultaten kunnen we samen behalen?

 • ​je begrijpt beter en beter waarom zelfzorg zo belangrijk is en wat het je brengt wanneer je dit consistent toepast.

 • je hebt een ochtend- en avondroutine opgesteld en geoptimaliseerd.

 • je kan jezelf beter op de eerste plaats zetten.

 • je hebt je eerste stappen naar je droomleven gemaakt.

 • je beschikt over tools die je zullen helpen bij (het behouden van) een positievere mindset.

 • je weet waar je naartoe wil werken zoals energiemanagement/stressmanagement en bent klaar om ervoor te gaan.

 • je zit beter in je vel.

 • je weet dat jij gehoord mag worden.

 • je weet dat jij er mag zijn.

 • je hebt een beter idee over hoe je voor jezelf kan zorgen.

 • je luistert niet langer naar anderen maar volgt je innerlijke leiding.

 • je hebt meer zelfvertrouwen.

 • je kan beter opkomen voor jezelf.

 • je weet waar je grenzen liggen en hoe je deze duidelijk aan kan geven

 • je kan beter grenzen stellen zonder je daar altijd schuldig voor te voelen.

 • je weet dat je dromen zoals een eigen bedrijf/boek/veranderen van job/woonplek realistisch en haalbaar zijn.

 • je gelooft in jezelf.

 • je bent assertiever.

 • je voelt je meer gehoord en gesteund.

Hoe ga ik te werk?

Je boekt sowieso altijd eerst een kennismakingsgesprek om te zien of we matchen en of we kunnen samenwerken. Ik zal het je ook altijd eerlijk zeggen moest ik denken dat we geen match zijn en je eventueel doorverwijzen naar een coach met een gelijkwaardige expertise.

Matchen we wel? Dan gaan we samen aan de slag. 

Hoe? Dat kan op twee manieren:

Losse sessie

Deze online sessie van 1 uur is geschikt voor jou als je al weet welke doelen je specifiek wil behalen, maar je hulp kan gebruiken bij het finetunen hiervan en/of het maken van tussendoelen om er te geraken.

Wanneer we jouw doelen en tussendoelen hebben vastgesteld, gaan we samen kijken welke stappen je kan nemen om je doelen effectief te behalen. Ik denk met je mee, stel je gerichte vragen en geef je heel graag tips en advies.

Dankzij mijn begeleiding weet je hoe je je doelen zal behalen en welke stappen je daarvoor moet nemen. We maken op deze manier samen een goede start, waarbij je na deze sessie op zelfstandige basis verder kan werken.

Jouw investering in jezelf is hiervoor €75.

Via de knop hieronder boek je gemakkelijk en snel je gratis online kennismakingsgesprek.

Merk je dat je toch nog ergens tegenaan loopt en voel je tussendoor toch nog eens nood aan een opvolgsessie ? Boek dan gerust nog een sessie bij, je bent welkom!

Traject

Dit traject bestaat uit 6 sessies van 1 uur en is geschikt voor jou wanneer je merkt dat je nood hebt aan meer begeleiding: iemand die jou motiveert en jouw persoonlijke cheerleader is. Iemand die zegt wanneer je het goed doet, maar ook iemand die het jou rechtuit zegt wanneer je jezelf klein maakt en/of tegenhoudt en die hier samen met jou aan werkt. Jouw succes is namelijk ook mijn succes en ik sta met veel liefde en plezier voor jou te supporteren aan de zijlijn!

Tijdens dit traject gaan we kijken naar wie je wil zijn in de toekomst en waar je naartoe wil. In functie daarvan gaan we doelen en tussendoelen opstellen. Wanneer we jouw doelen en tussendoelen hebben vastgesteld, gaan we samen kijken welke stappen je kan nemen om je doelen effectief te behalen. Ik denk met je mee, stel je gerichte vragen en geef je heel graag tips en advies.

Dankzij mijn begeleiding weet je hoe je je doelen zal behalen en welke stappen je daarvoor moet nemen. We maken op deze manier samen een goede start, waarbij je na elke sessie op zelfstandige basis en met meer zelfvertrouwen verder kan werken. Ik volg je vooruitgang elke sessie verder op en voorzie je van extra raad/tips/tools waar nodig is. 

Na dit traject sta jij sterker in je schoenen, heb je al een aantal tussendoelen en doelen bereikt. Je hebt vooruitgang gemaakt die zichtbaar én voelbaar is. 

Jouw investering in jezelf is hiervoor €399.

Via de knop hieronder boek je gemakkelijk en snel je gratis online kennismakingsgesprek.

bottom of page